Armband Mixed

Nu till våren kommer det bli mer mode att blanda material som sidenband, läder och kedjor tillsammans. Det ger ett fräscht intryck och nyskapande av lite romantisk/bohemisk touch. Här får ni en liten försmak av vad jag tror vi kommer se mer av! Armbandet Mixed är ett siden band som är lite lätt fransigt och ett silkes band som är knutet på vissa delar. I mitten sitter en fyrkantig platta som har inristade blommor.





Armband Maddy

Less is more, som det heter! Armbandet Maddy är en grov pansarlänk som är läcker och snygg att bära ensam.Länkarna mäter 2,2 cm och har ett dekorativt lås. Ett Swarovski kors i härlig lyster hänger som en berlock vid låset.



Armband Famke

Hur snyggt är det inte när man har två armband som matchar varandra eller varför inte bryter av! Famke är ett armband som kan bäras ensamt eller tillsammans andra armband.Våga mixa och bära två armband tillsammans!

Armbandet är elastiskt och består av ovala rosenkvarts stenar och en oval tung oval silverlera pärla!




Armband Clear & Dawn

Hur snyggt är det inte när man har två armband som matchar varandra eller varför inte bryter av! Clear & Dawn är ett armband som kan bäras ensamt eller tillsammans andra armband. Våga mixa och bära två armband tillsammans!

Armbandet är elastiskt och består av oregelbunda/vridna bergskritallstenar och en oval tung oval silverlera pärla!


Clear


Dawn visas till vänster i bilden





Armband Duo Smoke & Kristall

Två enkla och snygga kedjor som är ovala med silverpläterat överdrag en lite vriden/oregelbunden högkvalitativt tjeckisk glassten i mitten. Låset är ett rattlås som är av högkvaliet och som utgör en snyggdetalj på armbandet!



Färg: Smoke



Färg: Kristall




RSS 2.0